Navigatie overslaan

Pathé

Pathé Opera

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen.

Selecteer onderstaand uw opera en koop direct uw live tickets vanaf € 24,50. U wordt een half uur voorafgaand aan de voorstelling verwacht en ontvangen met een bruisend welkomstdrankje. Afhankelijk van uw gekozen theater bestaat het opera ticket tevens uit een pauze drankje (€ 32,50 / € 35,-) en hapjes (€ 45,-).

Opera Recorded
In Pathé Rembrandt Arnhem, Pathé De Kroon Zwolle, Pathé Rembrandt Utrecht en in Pathé Tilburg worden de voorstellingen van het seizoen 2013 – 2014 recorded, niet live maar wel live opgenomen, op andere momenten van de week vertoond. Selecteer het theater van uw keuze voor de exacte data en tijden. Tickets voor recorded opera’s zijn € 17,50.

Opera Encore
Pathé Tuschinski Amsterdam, Pathé Buitenhof Den Haag en Pathé Groningen vertonen naast het volledige live programma ook de opera’s op een later moment nogmaals, encore. Meer informatie over Opera Encore vindt u hier.

Inleiders
In Pathé Rembrandt Arnhem, Pathé Tuschinski en Pathé Groningen ontvangt u vooraf aan de opera een passende inleiding. Indien u deze graag wilt bijwonen adviseren wij u op tijd te komen. Klik hier voor meer informatie.

Trailer
Bekijk hier de trailer van seizoen 2013-2014:
 

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.Seizoen 2014/2015
Vanaf dinsdag 6 mei 2014 kunt u uw tickets kopen voor het nieuwe opera seizoen 2014/2015. Tickets zijn te koop via deze site of aan de kassa van de bioscoop.
Klik hier voor meer informatie over seizoen 2014/2015.

opera

The Met Opera: Cosi Fan Tutte

Dirigent James Levine maakt zijn lang verwachte comeback op het podium van de Met om deze geliefde opera van Mozart te dirigeren, waarin de liefdestrouw op de proef wordt gesteld

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

The Met Opera: La Cenerentola

Twee ongeëvenaarde Rossini-vertolkers bundelen hun krachten in La Cenerentola, een vocale krachttoer voor mezzosopraan Joyce DiDonato, die de titelrol Cinderella vertolkt, haar eerste optreden met de Met

Klik op een stad voor tijden en tickets