Navigatie overslaan

Pathé

Pathé Opera

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen.

Selecteer onderstaand uw opera en koop direct uw live tickets vanaf € 24,50. U wordt een half uur voorafgaand aan de voorstelling verwacht en ontvangen met een welkomstdrankje. Afhankelijk van uw gekozen theater bestaat het opera ticket tevens uit een pauze drankje (€ 32,50/€ 35,-) en hapjes (€ 45,-).

Opera Recorded
In Pathé Rembrandt Arnhem, Pathé De Kroon Zwolle en in Pathé Tilburg worden de voorstellingen van het seizoen 2014 – 2015 recorded, niet live maar wel live opgenomen, op andere momenten van de week vertoond. Selecteer het theater van uw keuze voor de exacte data en tijden. Tickets voor recorded opera’s zijn € 17,50.

Opera Encore
Pathé Tuschinski Amsterdam en Pathé Buitenhof Den Haag vertonen naast het volledige live programma ook de opera’s op een later moment nogmaals, encore. Meer informatie over Opera Encore vindt u hier.

Trailer
Bekijk hier de trailer van seizoen 2014-2015:
 

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.



Tickets kopen voor seizoen 2014-2015:
Tickets zijn te koop via de onderstaande voorstellingen of aan de kassa van de bioscoop. Bij de ticketprijs van € 24,50 zijn een welkomstdrankje en garderobe inbegrepen. Bij uw ticketprijs van € 32,50 tevens een pauzedrankje en bij uw ticketprijs van € 45,- ook nog fingerfood.

Is de operavoorstelling bij Pathé Tuschinski of Buitenhof uitverkocht? Koop dan uw tickets voor respectievelijk Pathé Zaandam of Delft. Deze theaters hebben vaak nog tickets beschikbaar en zijn dicht in de buurt van Amsterdam en Den Haag. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden bij Pathé Zaandam en Delft.

The Metropolitan Opera seizoen 2014-2015:
Klik hier voor meer informatie over seizoen 2014/2015.

opera

Macbeth

Voor het eerst in de Met: sopraan Anna Netrebko in haar hartverscheurende vertolking van Lady Macbeth, de waanzinnige moordlustige vrouw van Macbeth, gespeeld door Željko Lučić.

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

Le Nozze Di Figaro

Chef-dirigent James Levine dirigeert Mozarts meesterwerk in een bruisende nieuwe productie van Richard Eyre, die deze klassieke huiselijke komedie situeert in een 19e-eeuws landhuis in Sevilla aan het eind van de jaren 20 van de vorige eeuw.

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

Carmen (2014)

Richard Eyres betoverende productie van Bizets meeslepende melodrama is terug, met mezzosopraan Anita Rachvelishvili in de titelrol van ongelukkige zigeunerin.

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

Barbiere di Siviglia (2014), Il

Rossini’s Il Barbiere di Siviglia is één van de populairste operakomedies allertijden

Koop tickets voor 22 november om 19:00

opera

Die Meistersinger Von Nürnberg

James Levine keert terug naar een van zijn bekendste Wagner-werken en dirigeert deze beroemde komedie—voor het eerst sinds acht jaar weer in de Met—over een groep meesterzangers uit de Renaissance en hun zangwedstrijd, die een hele stad verenigt.

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

The Merry Widow (2015)

De grote Renée Fleming schittert als de verleidelijke femme fatale die heel Parijs betovert in Lehárs charmante operette

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

Les Contes D'Hoffmann (2015)

De magnifieke tenor Vittorio Grigolo speelt de gekwelde dichter en onwetende avonturier uit de titel van Offenbachs meesterwerk in deze wervelende, caleidoscopische Met-productie.

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

Iolanta / Duke Bluebeard's Castle

Sopraan Anna Netrebko vertolkt een andere heldin van Tsjaikovski in de eerste opera van dit intrigerende dubbelprogramma, dat bestaat uit een betoverend sprookje (Iolanta) gevolgd door een erotisch-psychologische thriller (Blauwbaards burcht).

Klik op een stad voor tijden en tickets

opera

La Donna Del Lago

Belcanto-supersterren Joyce DiDonato en Juan Diego Flórez hebben de handen ineen geslagen voor Rossini’s meesterwerk van vocale virtuositeit, dat gesitueerd is in de middeleeuwse Schotse hooglanden en gebaseerd op de beroemde roman van Sir Walter Scott.

Koop tickets voor 14 maart om 18:00

opera

Cavalleria Rusticana / Pagliacci

Een tragisch dubbelprogramma in een aansprekende nieuwe productie van Sir David McVicar, die de gebeurtenissen laat plaatsvinden in twee verschillende perioden in hetzelfde dorpje in Sicilië.

Koop tickets voor 25 april om 18:30