Navigatie overslaan

Pathé

Pathé Ballet

 

Pathé Ballet

Ook komend seizoen vertonen we weer 7 prachtige nieuwe voorstellingen van het Bolshoi Ballet vanuit Moskou. 4 live via satelliet en 3 opgenomen voorstellingen. Bijzondere titels om weer van oktober 2014 tot en met april 2015 van te kunnen genieten. Tickets voor de live voorstellingen zijn € 17,50 en voor de opgenomen voorstellingen € 12,50.

- The Legend of Love

- The Pharaoh’s Daughter*

- La Bayadere*

- The Nutcracker

- Swan Lake

- Romeo and Juliet*

- Ivan the Terrible

*Deze voorstellingen zijn opgenomen

ballet

The Legend of Love (Live 2014)

De koninklijke kamers van koningin Mekhmene Banu worden ondergedompeld in rouw - haar jonge zus, Prinses Shyrin, is stervende.

Koop tickets voor 26 oktober om 16:00

ballet

The Pharaoh's Daughter (Recorded 2014)

De jonge Engelsman Lord Wilson is op reis door Egypte als er een krachtige storm uitbreekt. Hij wordt gedwongen om te schuilen in de dichtstbijzijnde piramide, waar de dochter van één van de machtigste farao’s van Egypte ligt begraven.

Klik op een stad voor tijden en tickets

ballet

Bayadere (Recorded 2014), La

Wanneer de mooie danseres Nikiya en de krijger Solor elkaar in het geheim ontmoeten, zweren zij eeuwige wederzijdse trouw. Echter, de Hoge Brahmaan, die ook verliefd is op Nikiya, hoort hen. Hij haast zich om hun geheim aan de Radja door te vertellen.

Koop tickets voor 7 december om 16:00

ballet

Nutcracker (Live 2014), The

Op kerstavond geeft Marie's peetvader, Drosselmeyer, haar een vreemd speeltje: een houten notenkraker gesneden in de vorm van een kleine man. Om middernacht, wanneer de feesten zijn voorbij, komt al het speelgoed op magische wijze tot leven.

Koop tickets voor 21 december om 16:00

ballet

Swan Lake (Live 2015)

In het paleis , verzamelen de koninklijke familie en hun gasten zich voor Prins Siegfrieds verjaardag. Tijdens een majestueuze ceremonie , wordt Siegfried bekroond tot ridder.

Koop tickets voor 25 januari om 16:00

ballet

Romeo and Juliet (Recorded 2015)

In Verona, wordt er door de rivaliteit tussen de Capulets en de Montagues steeds meer bloed vergoten in de stad.

Koop tickets voor 8 maart om 16:00

ballet

Ivan the Terrible (Live 2015)

Wanneer de jonge Ivan IV wordt gekroond, mag hij één van de 13 dochters van Boyar kiezen om zijn vrouw en tsarina te zijn. Hij kiest Anastasia , en de twee worden uiteindelijk verliefd.

Koop tickets voor 19 april om 17:00