Navigatie overslaan

Pathé

Pathé Mobiel vernieuwd

Pathé Mobiel vernieuwd

Download de nieuwe Pathé Mobiel app en koop nu ook heel makkelijk tickets via iDeal.

Over Pathé Mobiel

Even snel kijken welke film er draait en direct tickets bestellen? Met Pathé Mobiel heb je altijd en overal de laatste filmgegevens bij de hand. Nu veel sneller, overzichtelijker en met de nieuwste trailers! Zo zie je in één oogopslag welke films er in jouw stad binnen 90 minuten draaien. Met één klik vraag je het hele weekprogramma van een stad op. Ook kan je de laatste trailers in streaming video voorbij laten komen.

Bekijk het onderstaande filmpje en ontdek hoe je handig en snel tickets via Pathé Mobiel kan kopen:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.Hoe kan je Pathé Mobiel installeren?


iPhone

iPhone gebruikers vinden Pathé Mobiel als een gratis applicatie in de Apple App Store.

Android

Bezitters van bijvoorbeeld een Samsung Galaxy, HTC Hero of Nexus One hebben Android als besturingssysteem. Speciaal voor Android gebruikers is Pathé Mobiel te vinden in de Google Play Store.

Nokia

Voortaan vind je Pathé Mobiel ook in de Ovi Store van Nokia.

Overige toestellen

Heb je geen van bovenstaande toestellen, dan surf je heel eenvoudig met je mobiele browser naar http://m.pathe.nl, de mobiele website van Pathé. Door deze pagina toe te voegen aan je mobiele favorieten heb je Pathé Mobiel altijd snel bij de hand.

Kosten

Aan het gebruik van Pathé Mobiel zijn, met uitzondering van tickets bestellen op de iPhone, geen kosten verbonden, let wel op: het kan zijn dat je mobiele provider extra kosten in rekening brengt voor het gebruik van mobiel internet op je mobiele telefoon.