← Terug naar overzicht

Release The Avengers 2 en POTC 5

Pak de agenda er maar bij en noteer alvast het volgende:

The Avengers 2 is vanaf 30 april 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien.

De vijfde film van Pirates of the Caribbean volgt niet veel later op 22 juli 2015.

Van beide films zijn momenteel niet veel details bekend.

Joss Whedon neemt de regie waar voor The Avengers 2. In deze film is de kans groot dat Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Mark Rufallo (Bruce Banner/The Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Steve Rogers/Captain America), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow) en Samuel L. Jackson (Nick Fury) wederom hun opwachting zullen maken. Definitief is dat echter nog allerminst.

Johnny Depp is vrijwel zeker opnieuw te zien als Captain Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean 5. Geruchten doen de ronde dat Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) de regie oppakt.

Keren ze allen weer terug in The Avengers 2?

Johnny Depp is zo goed als zeker te zien in Pirates of the Caribbean 5

16 reacties op “Release The Avengers 2 en POTC 5

 1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

  Ik heb Avengers zelf al 4 keer gezien net nog op blu ray :P
  ik kan niet wachten WTF nog 2 jaar xd
  en pirates of the Caribbean 5
  kan ik ook niet wachten ik heb de blu ray box daarvan ik kan gwn niet wachten

 2. ik heb avengers 3 keer gezien en ik kan niet meer wachten voor deel2 ik wil meteen kijken wat er gebeurt dus ik wil het zien en pirates of the Caribbean 5 wil ik ook zien die heb ik op box.

 3. Nou ik ben een filmfreak dus laat maar komen liefst morgen nog maar ja 2015 is pas over 2 jaar,ach ‘t wachten is de moeite waard want tussen nu en 2015 zijn er zoveel mooie films te zien.

 4. Om de een of andere reden heb ik het gevoel dat ze POTC veel te ver proberen uit te rekken. Laten we maar hopen dat het een goede film wordt. En the Avengers II, ik kan echt niet wachten! Jammer dat het nog twee jaar moet duren…

 5. is pewdiepie ook een avenger in de vlgnde film?
  # pewdiepie rocks!
  die roodharige ja? ;)

 6. ja ik heb deze film al gezien is echt oud toch reinout

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>