Na The Amazing Spider-Man 3 eerst spin-off Venom of Sinister Six

Over een week gaat The Amazing Spider-Man 2 in de bioscopen draaien. De Amerikaanse filmstudio Sony brengt in mei 2016 The Amazing Spider-Man 3 uit. Daarna moet eerst een spin-off van óf Venom óf Sinister Six volgen, alvorens de vierde film van The Amazing Spider-Man te releasen. In het vierde deel moet de spin-off met het verhaal van Spider-Man samen komen.

Matthew Tolmach, één van de producers van The Amazing Spider-Man:

“Before we know what we do with Spider-Man 4, we’re going to do Sinister Six, Venom and Spider-Man 3. There is going to be a lot of crossover in those movies. So we’re just not at Spider-Man 4, because we still have a whole other Spider-Man movie and two other movies. So we don’t know yet what [Spider-Man 4] is going to be”

Welke karakters uit de comics een (gedeeltelijke) eigen film krijgt, is dus nog even de vraag. Wij hopen op Venom! Wellicht weten we meer na het zien van The Amazing Spider-Man 2…

Topher Grace mocht in Spider-Man 3 al de rol van Venom vervullen

 

Geplaatst in Nieuws | Tags: ,,,,,,
1 reactie

Trailerprimeur: Gone Girl (met Ben Affleck)

Gone Girl legt de geheimen van een modern huwelijk bloot.

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne (Ben Affleck) bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy (Rosamund Pike) vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: Heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

Geregisseerd door David Fincher (Se7en, Fight Club, The Social Network, The Girl With the Dragon Tattoo).

Vanaf 2 oktober in de bioscoop.

Geplaatst in Trailer | Tags: ,,,,,,
Reageren

Eerste trailer – Lucy (Scarlett Johansson)

Scarlett Johansson is Lucy. Een nieuwe film van regisseur Luc Besson.

De eerste trailer:

Over de film
In een futuristische wereld beheerd door de maffia, drugsverslaafden, en corrupte politie, werkt Lucy (Scarlett Johansson), een vrouw wonend in Taipei, Taiwan, 2069 als drugskoerier voor de maffia. De drugs die ze onbedoeld inneemt, komt in haar systeem terecht en veranderd haar in iets bovenmenselijks. Ze neemt per direct alle kennis op, kan objecten verplaatsen met haar geest, en voelt geen pijn of andere naarheden.

Vanaf 14 augustus in de bioscoop verwacht, ook in IMAX.

Geplaatst in Trailer,Trailertip | Tags: ,,,,,,,
1 reactie

Divergent gesplitst in vier films

Van de boektrilogie Divergent worden vier films gemaakt. Allegiant, het laatste deel van de drie boeken, wordt in twee films gesplitst.

Divergent draait momenteel in de bioscoop. De verfilming van het tweede boek, Insurgent, gaat volgend jaar in de bioscopen draaien.

De eerste van de twee films van boek drie (Allegiant: Part 1) gaat in 2016 uit. Allegiant: Part 2 verschijnt in 2017 in de bioscoop.

Shailene Woodley blijft voor alle aanstaande filmedities de hoofdrol van Tris vervullen.

Shailene Woodley als Tris in Divergent

 

Geplaatst in Nieuws | Tags: ,,,,
7 reacties

Fraaie 3D painting Pompeii bij Pathé Schouwburgplein

In april ligt er een spectaculaire 3D painting op het Schouwburgplein te Rotterdam in het teken van de film Pompeii.

Vanaf dinsdag 8 april hebben vier streetartists hard gewerkt aan de spectaculaire 3D painting van maar liefst 100m2 tussen de Pathé bioscoop en de Rotterdamse Schouwburg. Alsof je in Rotterdam kunt afdalen naar Pompeii, toen het werd bedreigd door de uitbarsting van de vulkaan Vesuvius!

Op vrijdag 11 april is deze 3D painting feestelijk onthuld. De onthulling werd ingeluid door middel van trompetgeschal en marcherende Romeinse soldaten. Na de onthulling kon men door naar de voorpremière van de film in Pathé.

De tekening is nog tot 30 april aanstaande te bekijken op het Schouwburgplein in Rotterdam.

De streetpainting is ontworpen en uitgevoerd door streetartist Leon Keer en zijn team. Keer reist de hele wereld over met zijn 3D streetart.

Check het filmpje:

Geplaatst in Neutraal | Tags: ,,
2 reacties

Producers X-Men overwegen spin-off Mystique

Het duurt nog ruim een maand voordat X-Men: Days of Future Past in de bioscopen draait. De producers overwegen echter al een spin-off film voor Mystique, in de nieuwste X-Men films gespeeld door Jennifer Lawrence.

Tot dusver is Wolverine (Hugh Jackman) de enige karakter uit de stal van Warner’s X-Men met een eigen filmserie. Het succes van Marvel’s Iron Man, Thor en Captain America doet de filmstudio echter overwegen eenzelfde weg verder in te slaan. Met Mystique de eerstvolgende die het met een eigen film mag proberen.

Nog niets is momenteel door Warner Bros. besloten. Maar, waar rook is, is vuur…

Jennifer Lawrence als Mystique in X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past is vanaf 22 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

X-Men: Apocalypse staat voor 19 mei 2016 op de agenda.

Geplaatst in Nieuws | Tags: ,,,,,,,,
Reageren

Primeur: teaserposters Ninja Turtles

De eerste teaserposters van Ninja Turtles:

Leonardo

Raphael

Donatello

Michelangelo

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,
2 reacties

Redband trailer – Bad Neighbours

In de hilarische comedy Bad Neighbours wordt de rust van een jong stel met een pasgeboren baby, Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne), verstoord wanneer er een dispuut bestaande uit 50 wilde studenten naast hen komt wonen.

Onder leiding van Teddy (Zac Efron) worden er heftige feesten gegeven met veel drank, drugs, seks en lawaai waardoor er al snel een burenruzie ontstaat die steeds verder uit de hand loopt.

Vanaf 8 mei in de bioscoop.

Check de redband trailer:

Geplaatst in Trailer | Tags: ,,,,,,,
Reageren

Nieuwe poster: Oorlogsgeheimen

Zie hier de nieuwste poster van Oorlogsgeheimen:

Van regisseur Dennis Bots. Met o.a. Maas Bronkhuyzen, Joes Brauers, Nils Verkooijen en Pippa Allen.

Oorlogsgeheimen is vanaf 3 juli in de bioscoop te zien.

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,,,,,
1 reactie

Opnames Star Wars: Episode VII van start

De opnames van Star Wars: Episode VII zijn begonnen, aldus Disney frontman Alan Horn in een interview met The Hollywood Reporter.

Qua verhaal wordt de draad 35 jaar na Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi opgepakt. Verdere details van het plot van Episode VII worden momenteel verder uitgewerkt.

Welke acteurs en actrices een rol gaan vervullen in Episode VII is nog niet geheel duidelijk. Volgens de geruchten schuiven in ieder geval aan: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Billy Dee Williams en Anthony Daniels. J.J. Abrams is de regisseur (al wel bekend gemaakt).

Star Wars: Episode VII moet 18 december 2015 wereldwijd in première gaan.

Star Wars: Episode VII - fanmade poster