Eerste volledige trailer The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Over de film
Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Vanaf 19 november in de bioscoop.

Geplaatst in Trailer,Trailertip | Tags: ,,,,,,
Reageren

Infiltrant – eerste trailer

In het indringende misdaaddrama Infiltrant infiltreert een Nederlandse agent met Marokkaanse roots in een Marokkaanse drugsfamilie, en vindt daar een gevoel van verbondenheid die hij nog nooit heeft ervaren.

Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Gedreven door een verlangen om ergens bij te horen en zich te laten gelden, wordt hij lid van het Amsterdamse politiecorps. Zo kan hij zich tegelijkertijd bewijzen tegenover zijn landgenoten die nog altijd een venijnig racistische houding hebben tegen hun Marokkaanse medebewoners.

Wanneer Sam moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij al die tijd heeft gemist; hij voelt zich thuis. En hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer hij een gevoel van broederschap, van een echte familie ervaart. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit?

Vanaf 23 oktober in de bioscoop.

Hier de eerste trailer:

Geplaatst in Trailer | Tags: ,,,,,,
Reageren

Nieuw artwork – The Hobbit

Nieuw artwork van The Hobbit: The Battle of the Five Armies geeft een bijzondere sfeer-impressie van de allerlaatste Hobbit film.

Te zien via Entertainment Weekly.

Geplaatst in Foto | Tags: ,,,,
Reageren

Wiplala – nieuwe trailer

Annie M.G. Schmidts Wiplala is een vrolijke film voor het hele gezin over een klein mannetje genaamd Wiplala, dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt door het negenjarige zoontje van de familie Blom.

Wanneer hij per ongeluk het hele gezin net zo klein tinkelt als hijzelf, begint een spannend avontuur over hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Vanaf 19 november in de bioscoop.

Bekijk hier de nieuwe trailer:

Geplaatst in Neutraal | Tags: ,,,,
1 reactie

Ren voor je leven! – The Maze Runner (clip)

Treuzelen? Geen goed idee in The Maze Runner.

Bekijk dit fragmentje uit de film!

Geplaatst in Clip | Tags: ,,,,
Reageren

Teaserposter Katniss

It’s here.

De teaserposter van Katniss (Jennifer Lawrence) voor The Hunger Games: Mockingjay Part 1.

Vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,
Reageren

Chillen bij de ChefTruck

Zie je wel eens films waar zulke eetbare heerlijkheden in voorkomen dat je denkt: ”hmmmm, hoe zou dat smaken?”. Bij de film Chef wordt dat gevoel 100x versterkt. Gelukkig had de distributeur het ook door en is er lekker op dit verlangen ingespeeld. Ter promotie van de film heeft Reizende Sterren de opdracht gekregen om een foodtruck om te toveren tot een heuse ChefTruck. Net als in de film.

CUBANO
Als je de film Chef hebt gezien kan het bijna niet anders zo zijn dan dat je watertandend aan het verlangen bent naar een Cubano sandwich. Voor degene die de film nog niet hebben gezien: Cubano sandwiches zijn Cubaanse sandwiches gebaseerd op het verhaal en het Cubano’s sandwichrecept uit de film. Het zijn panini’s belegd met ham, kaas, augurken, Roy Choi’s pork en mosterd die even warm worden gemaakt in een toaster. Chef Monica Adboel heeft daar nog een vegetarische variant, een Cuba Dog en een Cubano Cacao aan toegevoegd.

TOUR
De speciale Chef foodtruck is momenteel door Nederland aan het toeren. Als je net als ik ook een keer een Cubano wil proeven dan kan dat op de volgende locaties:

OVER DE FILM
In Chef, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau, neemt chef-kok Carl Casper (Favreau) plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude foodtruck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

Chef is vanaf 4 september te zien bij Pathé. Klik hier voor tijden & tickets.

TRAILER

Geplaatst in Neutraal | Tags: ,,,,,,,
1 reactie

De rebellen van The Hunger Games – posters

Gale (Liam Hemsworth), Cressida (Natalie Dormer), Boggs (Mahershala Ali) en Castor (Wes Chatham) schitteren als de rebellen van The Hunger Games: Mockingjay Part 1 op gloednieuwe (Amerikaanse) posters:

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,,,
3 reacties

Richard Attenborough (90) overleden

De Britse acteur en regisseur Richard Attenborough is zondagmiddag 24 augustus op 90-jarige leeftijd overleden. Dat laat zijn zoon Michael weten aan de BBC.

Sinds 2008 kampt Attenborough met hartproblemen. Daarna blijft het slecht gaan met zijn gezondheid. De BBC verwacht maandag 25 augustus een verklaring van de familie waarin meer duidelijk zal worden over zijn overlijden.

“Welcome to Jurassic Park”
Attenborough heeft zijn doorbraak in 1947 als psychopathische gangster in Brighton Rock. Daarna speelt hij in films als The Great Escape (1963), The Sand Pebbles (1966) en Doctor Dolittle (1967). Eind jaren ’60 begint hij met regisseren. In 1982 ontvangt hij een Oscar voor zijn regiewerk van de film Gandhi.

Daarna duurt het lang voordat de Britse acteur weer in een succesfilm te zien is. Als John Hammond in Jurassic Park (1993) zet hij voor deze generatie wellicht wel zijn meest memorabele acteerprestatie neer.

Richard Attenborough in Jurassic Park

 

Geplaatst in Nieuws | Tags: ,,
3 reacties

Eerste poster Samba (Omar Sy)

Omar Sy is vanaf 13 november te zien als Samba in de gelijknamige film. De eerste poster is verschenen:

Over de film
Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie.

Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Vol humor en emotie slaat hun leven een nieuwe weg in naar geluk.

Maar wat als het leven meer fantasie bevat dan zij in huis hebben?

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,
1 reactie