Eerste impressie Angry Birds film

De populaire game Angry Birds verschijnt in augustus 2016 als film in de bioscoop!

Hier een eerste impressie:

Geplaatst in Foto | Tags: ,,,
Reageren

Trailer 2 van Jupiter Ascending

Channing Tatum (Magic Mike) en Mila Kunis (Oz the Great and Powerful) spelen de hoofdrollen in Jupiter Ascending, een episch actie- avontuur van de filmmakers Lana en Andy Wachowski (The Matrix Trilogy).

Vanaf 5 februari 2015 in de bioscoop.

De gloednieuwe trailer:

Geplaatst in Trailer | Tags: ,,,,,,,,,,
Reageren

Nieuwe poster Dracula Untold

Dracula Untold – Het verhaal over de man die Dracula werd.

Vanaf 9 oktober in de bioscoop, ook in IMAX.

Hier een gave nieuwe poster:

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,,,,
Reageren

Tweede film Hansel & Gretel lijkt aanstaande

Hansel & Gretel: Witch Hunters (release 28 februari 2013) was geen kaskraker. En toch ziet filmstudio Paramount genoeg potentie voor een vervolg.

Zodoende is regisseur/schrijver Tommy Wirkola op verzoek van de filmstudio gaan werken aan een script voor deel 2 van de avontuurlijke verfilming van het bekende sprookje.

Wirkola zegt via Fantastic Fest:

I’ve written the script for it and have given it to Paramount and it’s up to them now. But I don’t know what’s going to happen.

Volgens de laatste geruchten bespreekt Paramount met Jeremy Renner, Gemma Arterton en Famke Janssen hun opties voor deelname aan Hansel & Gretel 2. Het trio vervulden de hoofdrollen in de eerste film.

Geplaatst in Nieuws | Tags: ,,,,,,,,,
Reageren

Verse posters van Interstellar

Interstellar vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruikmaken van een pas ontdekt ‘wormgat’. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis.

Van regisseur Christopher Nolan. Met o.a. Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain en Michael Caine.

Vanaf 6 november in de bioscoop. Ook in IMAX.

Hieronder twee nieuwe posters van Interstellar:

Geplaatst in Poster | Tags: ,,,,,
Reageren

Eerste volledige trailer The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Over de film
Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Vanaf 19 november in de bioscoop.

Geplaatst in Trailer,Trailertip | Tags: ,,,,,,
5 reacties

Infiltrant – eerste trailer

In het indringende misdaaddrama Infiltrant infiltreert een Nederlandse agent met Marokkaanse roots in een Marokkaanse drugsfamilie, en vindt daar een gevoel van verbondenheid die hij nog nooit heeft ervaren.

Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Gedreven door een verlangen om ergens bij te horen en zich te laten gelden, wordt hij lid van het Amsterdamse politiecorps. Zo kan hij zich tegelijkertijd bewijzen tegenover zijn landgenoten die nog altijd een venijnig racistische houding hebben tegen hun Marokkaanse medebewoners.

Wanneer Sam moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij al die tijd heeft gemist; hij voelt zich thuis. En hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer hij een gevoel van broederschap, van een echte familie ervaart. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit?

Vanaf 23 oktober in de bioscoop.

Hier de eerste trailer:

Geplaatst in Trailer | Tags: ,,,,,,
Reageren

Nieuw artwork – The Hobbit

Nieuw artwork van The Hobbit: The Battle of the Five Armies geeft een bijzondere sfeer-impressie van de allerlaatste Hobbit film.

Te zien via Entertainment Weekly.

Geplaatst in Foto | Tags: ,,,,
Reageren

Wiplala – nieuwe trailer

Annie M.G. Schmidts Wiplala is een vrolijke film voor het hele gezin over een klein mannetje genaamd Wiplala, dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt door het negenjarige zoontje van de familie Blom.

Wanneer hij per ongeluk het hele gezin net zo klein tinkelt als hijzelf, begint een spannend avontuur over hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Vanaf 19 november in de bioscoop.

Bekijk hier de nieuwe trailer:

Geplaatst in Neutraal | Tags: ,,,,
1 reactie

Ren voor je leven! – The Maze Runner (clip)

Treuzelen? Geen goed idee in The Maze Runner.

Bekijk dit fragmentje uit de film!

Geplaatst in Clip | Tags: ,,,,
Reageren