Navigatie overslaan

Pathé

Gay Night

Gay Night

Pathé organiseert in Pathé De Munt in Amsterdam maandelijks een Gay Night.

Pathé De Munt
Kom elke eerste woensdag van de maand genieten van voorpremières van de nieuwste gay films bij Pathé De Munt in Amsterdam. Een half uur voor aanvang van de film ontvangen we je met een welkomstdrankje. Na de film krijg je één 2 voor de prijs van 1 drankje in Taboo en Lellebel. Je maakt ook elke maand kans op één van de door Cinemien beschikbaar gestelde DVD pakketten.

Agenda


  • 6 augustus - Test (Pathé De Munt)


Verwacht bij Pathé Gay Night


Test

San Francisco in de jaren ’80. De jonge getalenteerde Frankie wordt lid van de beste moderne dansgroep van de stad, maar door zijn onzekerheid wordt hij constant uitgelachen door de choreograaf en andere dansers. De sexy Todd (Matthew Risch, Looking), openlijk gay, is een uitzondering en Frankie en hij raken bevriend.

Als een van de dansers een blessure oploopt, moet Frankie zijn rol overnemen. Todd besluit hem te helpen en de twee worden steeds closer.

TEST speelt zich af in de jaren 80 in een tijd waar het aidsvirus om zich heen greep. Het is een teder verhaal over vriendschap, liefde, hoop en geluk in een tijdperk van grote onrust.

Trailer & Info Tijden & Tickets