Navigatie overslaan

Pathé

PAC Festival: voorpremières van kwaliteitsfilms

PAC Festival: voorpremières van kwaliteitsfilms

Pathé presenteert het PAC Festival. Tijdens het 8e PAC-festival kunt u van vijf prachtige voorpremières genieten waarvan sommige speciaal voor het eerst in Nederland te zien zijn. Grotendeels zijn de films al genomineerd of in de prijzen gevallen. Bent u de échte liefhebber van film? Bezoek dan de achtste editie van het PAC Festival op zondag 17 maart 2013!

Het programma:

The Sapphires 10:30 - 12:15 uur
Lunch pauze
A Late Quartet 13:15 - 15:00 uur
The Place Beyond the Pines 15:20 - 17:40 uur
Diner pauze
Kon-Tiki 19:00 - 21:00 uur
Stoker 21:20 - 23:00 uur
Bioscopen
Het PAC Festival, dat met elke nieuwe editie meer bekijks trekt, wordt wederom in twaalf bioscopen van Pathé georganiseerd. Namelijk in Pathé Tuschinski, Buitenhof, De Kuip, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Arnhem, Delft, Zwolle, Haarlem, Breda en Maastricht.

In de aankomende editie kunt u ook in Pathé Amersfoort het PAC Festival aanschouwen!

Tickets
Laat u verrassen door vijf geweldige voorpremières van vijf bijzondere films voor maar € 27,50,-.
Houders van de Pathé Unlimited Card betalen slechts € 10,- en Pathé Unlimited Gold Card houders betalen zelfs maar € 5,-.

TIJDEN & TICKETS

De heerlijk swingende en grappige sixties film The Sapphires gaat over vier talentvolle zangeressen van Aborginal afkomst die worden ontdekt door een talent scout met weinig ervaring, maar een goed oor voor ritme en een hart van goud (Chris O’Dowd, bekend uit o.a. Bridesmaids).

Om hun carriere een mooie start te geven, zorgt hij ervoor dat de de dames mogen optreden voor de Amerikaanse legertroepen in Vietnam. Eenmaal daar aangekomen blijkt dit zowel voor hun carriere als de hechte vriendschap die zij delen een grotere uitdaging dan gedacht.

De film beleefde zijn wereldpremiere op het Cannes Filmfestival 2012, en zit vol met herkenbare muziek uit de jaren ’60. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen die eveneens tot een zeer succesvolle theatermusical zijn uitgewerkt.

Regie: Wayne Blair
Cast: Chris O'Dowd, Deborah Mailman, Jessica Mauboy, Miranda Tapsell

Bekijk hier de trailer van The Sapphires:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.

Wanneer bij een van de leden van een wereldwijd erkend strijkerkwartet de ziekte van Parkinson wordt geconstateerd, is de toekomst voor de groep ineens onzeker.

Onderdrukte emoties, concurrerende ego’s en oncontroleerbare passies weten daarbij de druk op de jarenlange samenwerking nog eens op te voeren. In de aanloop naar hun 25-jarige jubileumconcert lopen de gemoederen hoog op. Is hun liefde voor muziek genoeg om de groep bij elkaar houden?

Regie: Yaron Zilberman
Cast: Philip Seymour Hoffman, Christopher Walken, Catherine Keener, Imogen Poots

Bekijk hier de trailer van A Late Quartet:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.

Luke (Gosling) is een professionele motorrijder en komt erachter dat hij een zoon heeft van zijn ex-vriendin, waarmee hij al een jaar geen relatie meer heeft. Luke besluit per motor banken te beroven om zijn zoon financiële ondersteuning te kunnen bieden. Hij raakt echter verzeild in een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent (Cooper). De gevolgen hiervan strekken tot aan de volwassen levens van hun zonen.

Regie: Derek Cianfrance
Cast: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Rose Byrne, Eva Mendes

Bekijk hier de trailer van The Place Beyond the Pines:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.

Op 28 april 1947 verlaat Thor Heyerdahl zijn vrouw en kinderen en vaart hij met vijf onervaren bemanningsleden op de Kon-Tiki, een vlot van balsahout, van Peru naar Polynesië.

De Noorse antropoloog en avonturier wil met zijn zeereis van achtduizend kilometer bewijzen dat Polynesië werd bevolkt door kolonisten uit Zuid-Amerika en niet uit Azië, zoals de heersende wetenschappelijke theorie beweert.

Regie: Joachim Rønning , Espen Sandberg
Cast: Pål Sverre Valheim Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Jakob Oftebro, Agnes KittelsenBekijk hier de trailer van Kon-Tiki:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.
Als de vader van India (Mia Wasikowska) plotseling overlijdt door een auto-ongeluk verschijnt haar tot dusver onbekende oom Charlie (Matthew Goode) op het toneel. Hij trekt in bij India en haar onstabiele moeder Evelyn (Nicole Kidman). India komt er al snel achter dat deze mysterieuze en charmante man er een verborgen agenda op nahoudt. Maar in plaats van boos te worden, raakt buitenstaander Mia steeds meer in de ban van haar oom.

Regie: Chan-wook Park
Cast: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Dermot Mulroney, Matthew GoodeBekijk hier de trailer van Stoker:

Deze pagina maakt gebruik van de gratis Adobe Flash player.